Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa Alvilaan!

Olet saapunut pääkaupunkiseudun vilinässä sijaitsevalle, vuonna 2019 perustetulle virtuaaliselle ratsastuskoululle. Alvila tarjoaa laadukasta opetusta sekä monipuolista toimintaa ympäri vuoden: vakiotunnit pyörivät elokuusta toukokuuhun, kesäkaudella pidetään tehokursseja ja tallilla järjestetään myös erilaisia hevosaiheisia teemapäiviä kysynnän mukaan. Valmennus- ja kilpailutoiminnasta vastaa oma seuramme Alvilan Ratsastajat. Tarjoamme myös mahdollisuuden omaan hoitohevoseen.

Puittemme sopivat vähän vaativampaankin makuun: ratsutila on rakennettu vuonna 2006 ja talli onkin valoisa ja viihtyisä. Ratsastus onnistuu tehokkaasti ympäri vuoden joko hiekkapohjaisella kentällä tai lämpöeristetyssä maneesissa. Tallilaiset pääsevät myös maastoilemaan Alvilaa ympäröivissä kauniissa puistomaisemissa.

Alvilan omalaatuiseen tallielämään ei koskaan kyllästy, sillä tallilla vallitsee tiivis henki. Leppoisasta ulkokuoresta huolimatta juorut leviävät pihalla nopeammin kuin kevätnuha ja kilpailuhenkisyys kukoistaa meillä varsinkin, kun seurakilpailuissa on vastassa naapuritallin joukkue!

Ilmoitustaululla

  • Talli ei ole vielä toiminnassa. Voit jättää terveisesi vieraskirjaan tai sähköpostiimme alvilanrk@gmail.com.

  • Varokaa tallin ja maneesin katolta tippuvaa lunta!

  • Hoitajat: muistakaa rikkoa tallille tullessanne hevosten tarhoissa olevien vesiastioiden jääpinta, jotta ratsuilla olisi raikasta vettä saatavilla koko ajan.

©2019 Alvilan Ratsastuskeskus - suntuubi.com