Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Talliesittely

Yleistä Tallirakennus Ratsastusalueet Tarhat ja laitumet Maastot

Tilan tarina

Tallilla ei ole satoja vuosia vanhoja tarinoita kerrottavanaan, sillä se on suhteellisen uusi paikka: Alvilan ratsutila rakennettiin kuvitteelliseen Alvilan kaupunginosaan Etelä-Vantaalle vuonna 2006, kun paikalla aiemmin ollut 1900-luvun alulta peräisin oleva kesähuvila sai purkutuomion. Tilalla toimi aluksi yksityistalli, jolla kasvatettiin kouluratsastuspainotteisesti puoliverisiä, mutta tallia pitänyt Isabella Sieppi muutti kuitenkin loppuvuodesta 2015 Espanjaan ja vei hevoset mukanaan. Alvilan tila oli jonkin aikaa myynnissä, kunnes nykyiset yrittäjät ostivat sen.

Sijainti ja kulkeminen

Talli sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä. Lähin bussipysäkki on Alvilanmäen alarinteellä, noin 5 minuutin kävelymatkan päässä tallilta, josta kulkee useampi eri linja parhaillaan puolen tunnin välein.

Lähellä sijaitsevaa kehätietä pitkin pääsee kulkemaan tallille mistä tahansa pääkaupunkiseudun nurkasta. Alvilan ympärillä sijaitsevista suuremmista lähiöistä tulevat tallilaiset saapuvat meille usein myös pyörällä, jolla matka taittuu noin kahdeksassa minuutissa. Parkkipaikalla on oma nurkkansa, jossa on pari pyörätelinettä tallin asiakkaille. Pyöriä ei saa tuoda tallipihaan, sillä jotkut hevoset voivat säikähtää niitä!

Henkilöt Tallin takana

Henkilökunta tähän. Tallin pääomistaja, pääratsastuksenope, kannustava ja ainakin muka nuorekas, kouluvalkku. Sihteeri/oikea käsi. Tallimestari, tykkää kiusata hoitajia eikä ole heidän suosiossaan, muuten mukava. Omistajan äiti Ritva, estevalmentaja. Juro kengittäjä, älä anna ulkokuoren hämätä, oikeasti ihan hauska tyyppi. Nimikkoeläinlääkäri, ehkä vähän akateeminen ja käyttää välillä hienoja sanoja joista tavallinen tallaaja ei tajua hölkäsen pöläystä, mutta mukava kuitenkin.

©2019 Alvilan Ratsastuskeskus - suntuubi.com